Onze prijzen zijn richtprijzen. Wij proberen steeds een constante te vragen maar prijzen worden ook beïnvloed door vacht, klitten, gedrag hond.  Voor prijzen per ras gelieve ons te contacteren met meer info en eventueel een foto van de hond.  Honden die regelmatig een verzorging ondergaan zijn doorgaans goedkoper dan een hond die 1 x per jaar zijn vacht laat verzorgen. 

Hieronder verschillende elementen dat de prijs beinvloeden. Wil je graag een offerte op maat van jouw hond, stuur ons gerust een bericht. Wij kunnen heel moeilijk de finale prijs bepalen zonder de hond eerst te zien.


Wij werken aan 45,00 euro per uur.

Prijzen zijn steeds incl. 21% BTW.

Hoe wij op onze prijzen komen.

RAS


Elk ras heeft zo zijn eigen model of een specifieke manier om getrimd te worden. Het zal bijvoorbeeld een stuk meer kosten om een grote poedel volledig in model te knippen dan om een maltezer kaal te scheren. Sommige behandelingen duren wel ongeveer even lang maar de prijs is toch anders, dit kan komen doordat de behandeling voor de duurdere hond veel arbeidsintensiever werk kost dan de goedkopere.


Zo worden ruwharige Jack Russels met de hand geplukt, wat voor de trimmer zwaarder werk is dan een scheermachine over een langharig hondje heen halen.

We geven met veel plezier meer info over jouw hond. 

Moeilijk gedrag of ernstige klitten


Deze beide punten kunnen ervoor zorgen dat de trimbeurt duurder uitvalt. Beide zorgen er namelijk voor dat de trimbeurt langer zal gaan duren.

Niet elke hond of kat vindt het leuk of moet het simpelweg nog wat leren. Bij Sniffel Spa gaan we steeds handelen naar het welzijn van het dier. Dit wil zeggen dat we niets forceren maar juist door de correcte aanpak het dier gaan stimuleren naar het juiste gedrag. 

Klitten worden in de mate van mogelijk verwijderd indien het dier geen pijn heeft. Vanaf het dier pijn heeft of pijn kan hebben worden deze weggeschoren. Is de vacht een volledig klit-verhaal dan wordt de volledige vacht kort gezet. 

Onze prijzen omvatten een complete trimverzorging zijnde:


Borstelen

Ontwollen

Verwijderen van dode haren

Wassen (diepreinigende shampoo, verzorgende shampoo, conditioner)

Föhnen

Reinigen oren/ogen

Knippen nagels

Scheren overvloedig haar tussen de voetzolen

en aan de onderbuik

Knippen/scheren/plukken (volgens de

rasstandaard of volgens de wensen van het baasje)